Activiteiten

Veel van het keukengerei dat wij in onze kookwinkel in Nijmegen verkopen is door ons uitgeprobeerd en getest. In veel gevallen heb je de mogelijkheid om, voordat je een apparaat aanschaft, dit in gebruik te zien.

Regelmatig wordt er in onze kookwinkel gewoon lekker gekookt. Je bent van harte welkom om te komen proeven en genieten.
Het hele jaar door organiseren wij in onze winkel of op locatie activiteiten en je bent van harte welkom.
Hieronder vind je het overzicht.

gehele maand

mei

2017

Unieke Magimix actie

Om het 30-jarig jubileum van Zus & Zo Keukengerei samen met onze klanten te vieren hebben we een uniek aanbieding voor u.

Een Magimix 3200XL of 4200XL in mat-chroom en chroom inclusief twee gratis schijven naar keuze (t.w.v. €55) én het Magimix kookboek Mix & Meer (t.w.v. €29,95) (op is op en alleen geldig in mei).
Bovendien krijg je er van Magimix zelf ook nog twee cadeaus bij; namelijk een digitale keukenweegschaal én de blokjes-/staafjeskit (samen t.w.v. €110 / actie geldig t/m juni).

( Let op: actie alleen geldig in onze winkel in de Houtstraat in Nijmegen.)zaterdag

3 juni

2017

Quick Mill espressomachines

Op zaterdag 3 juni wordt de espressomachine van Quick Mill in onze kookwinkel gedemonstreerd. De Quick Mills zijn dé espressomachines uit Italië voor de perfecte espresso en cappuccino thuis.

Alleen deze dag een gratis Hand-presso bij aankoop van een Quick Mill. Heel erg handig voor een espresso onderweg en op vakantie!

Van 11:00 tot 16:00 uur