Jubileum

 

Het is feest: we bestaan 30 jaar!

14 februari 1987 | Stikke Hezelstraat ♥ 14 februari 2017 | Houtstraat

Dertig jaar geleden opende ik mijn eigen winkel en ontving ik mijn eerste klanten. Klein begonnen en tot twee toe groter gegroeid in de Nijmeegse binnenstad. Samen met mijn team vier ik dit jaar mijn 30-jarig jubileum. Een jaar vol maandelijkse thema’s, demonstraties, spectaculaire aanbiedingen, een inruilactie, goodiebags en nog veel meer.

Kookwinkel speciaalzaak

Kwaliteit, service en vakkenis zijn voor mij vanaf dag één de drie belangrijkste pijlers. Past deze pan met onderhoud bij de klant, of heb ik hier te maken met een snelle kok die juist wat makkelijker nodig heeft? Met het juiste materiaal ben je een tevreden (thuis)kok en dat is wat ik met Zus & Zo wil (blijven) bieden.

Ik word nog steeds blij als ik nieuwe en bekende klanten tevreden naar huis kan sturen en later terug hoor of het bevalt! Naast mijn eigen input is de vakkennis en het enthousiasme van de medewerkers een grote drijvende kracht achter de winkel, die mede daarom door velen wordt gewaardeerd. En door mij! Dank aan mijn medewerkers en aan alle trouwe klanten, offline én online!


Lieve groet,
Paula Hendriks.

...de eerste winkel in de Stikke Hezelstraat in 1987

 


gehele maand

mei

2017

Unieke Magimix actie

Om het 30-jarig jubileum van Zus & Zo Keukengerei samen met onze klanten te vieren hebben we een uniek aanbieding voor u.

Een Magimix 3200XL of 4200XL in mat-chroom en chroom inclusief twee gratis schijven naar keuze (t.w.v. €55) én het Magimix kookboek Mix & Meer (t.w.v. €29,95) (op is op en alleen geldig in mei).
Bovendien krijg je er van Magimix zelf ook nog twee cadeaus bij; namelijk een digitale keukenweegschaal én de blokjes-/staafjeskit (samen t.w.v. €110 / actie geldig t/m juni).

De prijs van de Maginix 3200XL is € 299,00 en de prijs van de Magimix 4200XL € 379,00.

( Let op: actie alleen geldig in onze winkel in de Houtstraat in Nijmegen.)13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina