Kookboek Musacchio & Simöes: Vegeterranean

Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrë, Italië staat de Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische hotel ter wereld. Hier serveren Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simöes authentieke Italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!
Antoinette Hertsenberg (bekend van de TROS-programma's Radar en Opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakt geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Alberto en Malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven.
In het boek doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die volgde in Montali.

Vegeterranean onderscheidt zich van andere Italiaanse kookboeken door de gastronomische en culinaire hoogwaardige recepten.
De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse- en bovenal vegetarische – gerechten, terwijl andere recepten als asperge-cappucino laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der jaren is geworden.

Uitgever: Karakter Uitgevers
Uitvoering: Gebonden met stofomslag, 302 pagina's met kleurenfoto's
Afmeting: 225 x 285 mm
ISBN: 9789061128861
Artikelnummer: 14032

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 34,95

Gratis verzending
vanaf € 30,- lees meer...

Meer informatie?
Bel ons op: 024-3605381

Productbeschrijving

Details

Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrë, Italië staat de Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische hotel ter wereld. Hier serveren Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simöes authentieke Italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!
Antoinette Hertsenberg (bekend van de TROS-programma's Radar en Opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakt geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Alberto en Malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven.
In het boek doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die volgde in Montali.

Vegeterranean onderscheidt zich van andere Italiaanse kookboeken door de gastronomische en culinaire hoogwaardige recepten.
De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse- en bovenal vegetarische – gerechten, terwijl andere recepten als asperge-cappucino laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der jaren is geworden.

Uitgever: Karakter Uitgevers
Uitvoering: Gebonden met stofomslag, 302 pagina's met kleurenfoto's
Afmeting: 225 x 285 mm
ISBN: 9789061128861
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kookboek Musacchio & Simöes: Vegeterranean
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit