Betalen

Bij Zus & Zo Keukengerei betaal je altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. Ook je naam- en adresgegevens die we nodig hebben om je bestelling uit te voeren gaan via deze beveiligde verbinding.


Je hebt de volgende manieren om te betalen:

iDEAL

Bij betalen d.m.v. iDEAL maak je gebruik van de vertrouwde manier van internetbankieren van je eigen bank en deze manier van betalen is zeer veilig.
Je kunt gebruik maken van iDEAL bij een groot aantal banken. De namen van die banken en gedetailleerde informatie over iDEAL, vindt je op de website van iDEAL:

CreditCard en PayPal

U kunt betalen met uw CreditCard (Visa, Mastercard of American Express) of via uw PayPal-rekening. Daar zijn voor u geen kosten aan verbonden. Voor beiden maken wij gebruik van de PayPal-organisatie.
PayPal is een betrouwbare marktleider voor online betalingen en heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen. PayPal wordt wereldwijd op tal van websites geaccepteerd en is een veilige manier van betalen.VVV Giftcard/Cadeaukaart

De VVV Giftcard of Cadeaukaart is de breedst besteedbare online cadeaukaart in Nederland. De VVV Giftcard/Cadeaukaart wordt uitgegeven door VVV Nederland. Een aankoop in onze webwinkel kan je ook deels betalen met deze VVV-card. Het restantbedrag betaal je dan op een andere manier (iDeal, credit card etc).
VVV Giftcard - VVV CadeaukaartBancontact/MisterCash

MisterCash is vooral handig voor onze Belgische klanten. Het is een bekend betaalsysteem in België en is vergelijkbaar met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Het systeem is eenvoudig, snel en veilig in gebruik en wordt ondersteund door een groot aantal Belgische banken.
Bancontact MisterCashSOFORT Banking

SOFORT Banking is een vooral in Duitsland veelvuldig gebruikt direct-betalingssysteem. U heeft enkel uw online bank account nodig om op het internet veilig te kunnen betalen. Hoge veiligheidsstandaarden en omvangrijke certificering zorgen ervoor dat SOFORT Banking tot één van de veiligste betalingsmogelijkheden in Europa behoort.
Sofort BankingBankoverschrijving

U kunt uw betaling doen d.m.v. een bankopdracht c.q internetbankieren.
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling, onder vermelding van uw naam en het ordernummer van uw bestelling, overmaken op rekeningnr 1679.02.768 t.n.v. Zus en Zo Keukengerei in Nijmegen.
IBAN: NL28RABO 0167902768 SWIFT: RABONL2U
Rabobank, Keizer Karelplein 1, 6511NC Nijmegen

Contant

Indien u een aankoop in onze winkel doet of een bestelling komt afhalen.
U kunt in onze winkel op een aantal manieren betalen:

  • Met contant geld
  • Via een Pin transactie
  • Met een Credit Card
  • Met een VVV-cadeaubon
  • Met een cadeaubon van Zus & Zo Keukengerei