Coronavirus


Beste klanten,

Helaas hebben ook wij moeten besluiten onze fysieke winkel tijdelijk te sluiten. We kunnen de veiligheid van onze klanten en van onszelf niet langer garanderen en moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te voorkomen.
Onze webshop is en blijft 24/7 open! Daarnaast zijn er een aantal andere opties om bij ons te blijven winkelen, hieronder leest u hoe.
Dank voor uw begrip en blijf gezond! Graag tot snel.

Paula Hendriks

Blijven winkelen bij Zus & Zo Keukengerei

We zijn fysiek dan wel even gesloten, maar achter de schermen zijn we gewoon aan het werk en kunnen we u blijvend adviseren over onze producten en u op afstand op weg helpen.
Heeft u toch iets nodig of staat u voor de gesloten deur tussen 12.00 - 15.00 uur, belt u dan even naar 024-3605381. Dan openen we de deur, speciaal voor u, en maakt u gebruik van private shopping. We gaan er dan wel van uit dat u zich houdt aan alle voorzorgsmaatregelen die iedereen moet nemen i.v.m. het virus.
Zoals u van ons gewend bent hebben we heel veel leuke, inspirerende en handige producten voor alles in en rondom de keuken. We denken graag mee!

Ons assortiment | ook buiten webshop om

Wilt u iets aanschaffen – ook al staat dat niet in onze webshop – dan kan dat tegen dezelfde condities als producten in de webshop (gratis verzending boven €30). Het betalen van uw bestelling, buiten de webshop om, gaat via een factuur die we (vooraf) per mail naar u sturen. Woont u in de buurt, dan kunnen we het ook persoonlijk langs brengen.

Bereikbaarheid

We zijn gewoon bereikbaar voor al uw vragen en wensen: mail of bel naar winkel@zusenzokeukengerei.nl / 024-3605381 of via social media.

Private Shopping

Daarnaast bieden we Private Shopping aan. Voor het aanschaffen van producten in onze winkel kunnen we een afspraak met u maken. Dit kan dagelijks tussen 12:00-15:00u. Graag op afspraak zodat we er met alle aandacht kunnen zijn. Mail of bel ons voor een afspraak Private Shopping.

Social Media

Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, ook daar gaan we meer actief zijn. Foto’s, video’s en aanbiedingen, alles komt aan bod. Volg ons, we zien u graag daar!