U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Productbeschrijving
Details
Probeer de theegerookte eendenborst, de salade van gerookte groenten, of heel eenvoudig zelfgerookte amandelen... wat een lekkers kun je toch uit de rookoven toveren!
Was roken vroeger vooral bedoeld om etenswaren langer houdbaar te maken, tegenwoordig worden ingrediënten vooral gerookt voor de heerlijke, subtiele rooksmaak.
Het roken zelf is erg eenvoudig: de rookoven kan gewoon op het fornuis en dankzij de afzuigkap blijft de geur tot een minimum beperkt.
Gerookte lekkernijen leert u de techniek van het roken en welke mogelijkheden er allemaal zijn om te variëren. Bovendien vindt u in dit boek een groot aantal heerlijke recepten met gerookte vis, garnalen, mosselen, vlees, kip, wild en zelfs met groente, kaas, noten en zaden.
Uitgever: Kosmos
Uitvoering: Hard cover, 128 pagina's met foto's
Afmeting: 160 x 230 mm
ISBN: 9789021549996
Was roken vroeger vooral bedoeld om etenswaren langer houdbaar te maken, tegenwoordig worden ingrediënten vooral gerookt voor de heerlijke, subtiele rooksmaak.
Het roken zelf is erg eenvoudig: de rookoven kan gewoon op het fornuis en dankzij de afzuigkap blijft de geur tot een minimum beperkt.
Gerookte lekkernijen leert u de techniek van het roken en welke mogelijkheden er allemaal zijn om te variëren. Bovendien vindt u in dit boek een groot aantal heerlijke recepten met gerookte vis, garnalen, mosselen, vlees, kip, wild en zelfs met groente, kaas, noten en zaden.
Uitgever: Kosmos
Uitvoering: Hard cover, 128 pagina's met foto's
Afmeting: 160 x 230 mm
ISBN: 9789021549996
Extra informatie
Extra informatie
Prijs | € 14,95 |
---|
Beoordelen
Schrijf uw eigen review