Big Green Egg

Big Green Egg barbecues

De Big Green Egg vindt zijn oorsprong in Oost-Azië. Zo’n 3000 jaar geleden werd in China een bepaald soort kleioven ontwikkeld. De Japanners namen het principe van de oven over en noemden deze ‘kamado’ (oven, vuurplaats).
De ‘kamado’ door de Amerikanen inJapan ontdekt en mee naar huis genomen. In 1974 werd de eerste Big Green Egg geïntroduceerd. Niet vervaardigd van breekbare klei, maar van ruimtevaart keramiek. Dit door de NASA ontwikkelde materiaal is uiterst duurzaam en weerstaat extreme temperaturen.

Big Green Egg presenteert diverse modellen. Met onbeperkte culinaire mogelijkheden. Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden. Ontdek hem nu.

Wij leveren het complete Big Green Egg assortiment en met de uitgebreide collectie accessoires haalt u nóg meer uit uw Big Green Egg. Alle Big Green Egg accessoires zijn niet alleen fijn om te hebben, maar ook erg leuk om aan een andere 'Big Green-Egger' cadeau te geven!

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2