BK Royal VKB

Royal VKB koken en serveren

Royal VKB komt voort uit een lange traditie in roestvast staal en in zilver. Royal VKB is het innovatieve, nieuwe merk van Koninklijke Van Kempen & Begeer uit Nederland.
Royal VKB richt zich met haar producten op het totale proces van bereiden, serveren, consumeren en bewaren van voedsel.
Royal VKB speelt hierbij in op de snelle levensstijl van vandaag de dag, de constant veranderende wensen van consumenten en de verschillende lifestyles.
Om deze producten te ontwerpen is Royal VKB een samenwerking aangegaan met bekende en opkomende Nederlandse designers. Samen worden de huidige en de toekomstige collectie verder ontwikkeld. Dit alles onder de werktitel: Food for Thought.
Het merk en haar producten hebben inmiddels verschillende prestigieuze internationale design prijzen gewonnen.


2 artikel(en)

per pagina

  • BK onderzetter rvs 24x20cm

    Deze BK onderzetter 24x20cm is een mooi vormgegeven onderzetter, die je met een gerust gevoel op een feestelijk gedekte tafel kunt zetten. De solide en stabiele pannenonderzetter is gemaakt van vernikkeld roestvrij staal. De pannenonderzetter is geschikt voor braadpannen, ovenplaten, ovenschotels en natuurlijk grote en kleine kookpannen. En bovendien voorzien van anti-slip voetjes om krassen op uw aanrecht te voorkomen. De BK pannenonderzetter is eenvoudig te reinigen in warm water. Meer info
    € 19,50

  • BK onderzetter rvs 36x25cm

    Deze BK onderzetter 36x25cm is een mooi vormgegeven onderzetter, die je met een gerust gevoel op een feestelijk gedekte tafel kunt zetten. De solide en stabiele pannenonderzetter is gemaakt van vernikkeld roestvrij staal. De pannenonderzetter is geschikt voor braadpannen, ovenplaten, ovenschotels en natuurlijk grote en kleine kookpannen. En bovendien voorzien van anti-slip voetjes om krassen op uw aanrecht te voorkomen. De BK pannenonderzetter is eenvoudig te reinigen in warm water. Meer info
    € 29,50

2 artikel(en)

per pagina