Combekk

ComBekk Dutch Oven gietijzeren braadpannen

ComBekk! In Nederland gemaakte gietijzeren pannen van 100% gerecyled materiaal.
IJzer verliest nooit zijn kwaliteit. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend met 100% gerecycled materiaal te werken. Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen lukt het om de allerbeste kwaliteit pannen te leveren zonder ook maar ijzererts te hoeven delven. In de ComBekk pannen zijn Nederlandse treinrails het hoofdbestanddeel van de mix van materialen.

Over de hele wereld wordt een gietijzeren braadpan een “Dutch Oven” genoemd. De naam "Dutch Oven" refereert aan een productietechniek waarbij gesmolten ijzer in een zandmal wordt gegoten. Deze techniek is door de Nederlanders uitgevonden en we kunnen er trots dop zijn dat ComBekk, als enige merk, al zijn pannen in Nederland laat gieten. Een Dutch Oven uit Nederland, zoals het hoort!

Het eigenzinnige en stoere design laat er geen twijfel over bestaan, deze pan blijft heel je leven aan je zijde. ComBekk produceert als eerste merk in de wereld ook een pan met een geïntegreerde thermometer in de wand van de pan. Waarom? De thermometer geeft je inzicht in hoe de pan reageert op je fornuis. Vragen als “wanneer moet mijn vlees in de pan?”, “op welke temperatuur moet mijn stoofpotje sudderen?”, “hoe kan ik het beste in een gietijzeren pan frituren?” worden beantwoord met een simpele blik op het klokje. Maakt het leven een stuk makkelijker.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina