Oster

Oster blenders

In de Verenigde Staten is Oster een vertrouwd en groot merk.
Op blendergebied is Oster nummer 1 in Amerika en staat al sinds 1946 bekend op de topkwaliteit en betrouwbaarheid van de produkten. Met de blenders van Oster bereid je moeiteloos heerlijke smoothies, sauzen en veel meer.

Uniek en exclusief aan de blenders is de 'All metal Drive' technologie. Geen aandrijving van kunststof, maar een volledig metalen aandrijfsysteem! Dit zorgt voor een grote duurzaamheid en minder slijtage.
De blenders van Oster zijn nu ook verkrijgbaar in Europa en dus ook in onze kookwinkel.1 artikel(en)

per pagina

  • Breville Blend-Active Pro blender

    De Blend Active Pro is een on-the-go blender en geschikt voor het bereiden van allerlei vruchten-en groentesappen, cocktails en milkshakes. De Tritan drinkfles zet je op de blender en zo maak je je lekkerste sapjes, smoothies en shakes voor onderweg. De stijlvolle Blend Active Pro heeft een motor van 300 Watt en hakt zachte en harde ingrediënten in een handomdraai. De blender is voorzien van een pulsefunctie geschikt voor het mengen van zwaardere ingrediënten zoals ijs en noten. De blender wordt geleverd inclusief de 500ml geur- en smaakbestendige Tritanfles. De drinkfles is voorzien van een deksel met afsluitbare drinktuit. Het formaat van de drinkfles is aangepast aan de drankhouder in de auto. Meer info
    € 59,95

1 artikel(en)

per pagina