Pillivuyt

Pillivuyt porseleinen servies

Pillivuyt, opgericht in het hart van Frankrijk, is een van de oudste en meest prestigieuze merken van Frans porselein. In 1818 richtte Jean Louis Richard Pillivuyt een porseleinfabriek op die nog steeds zijn naam draagt.

Momenteel produceert de Pillivuyt-fabriek traditioneel en tijdloos porselein van de hoogste kwaliteit.
Uitgerust met ultramoderne productieapparatuur, combineert Pillivuyt op slimme wijze eeuwenoud traditioneel vakmanschap met moderne technieken om perfecte individuele serviesstukken te maken die bij elke tafel passen.
Omdat Pillivuyt porselein wordt geproduceerd in één fabriek, zijn er geen kleurafwijkingen van het porselein. Als er een Pillivuyt product na jaren wordt bijbesteld is de kleur van het porselein nog steeds gelijk.

Tot op de dag van vandaag worden kenmerkende items zoals de soepterrine van de leeuwenkop met de hand afgewerkt door experts, waardoor ze echte unieke collectors-items zijn. Alle producten worden op 1400 ° C gebakken, waardoor ze buitengewoon veelzijdig zijn en bestand zijn tegen thermische schokken. Het Pillivuyt porselein is geschikt voor oven, magnetron, vriezer en vaatwasser.

Artikelen 1 tot 30 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2