Rösle

Rösle keukenhulpen

Karl Rösle, een smid, begon zijn bedrijf in 1888 in Marktoberdorf in Beieren, waar het nog steeds gevestigd is. Het bedrijf maakte een gestage groei door met de productie van kookgerei. Het bedrijf ging roestvast staal toepassen in haar productieproces. In 1991 is Rösle zich met succes geleidelijk aan gaan toeleggen op de productie van roestvast stalen keukenhulpen en keukenuitrusting. De bedrijfsfilosofie van Rösle richt zich op functie, kwaliteit, design en innovatie van haar producten.

Rösle maakt keukengerei van de beste kwaliteit roestvast staal, slagvast, hitte- en koudebestendig en ongevoelig voor zuren. Het is een zeer uitgebreid assortiment met een tijdloos design en een gegarandeerde lange levensduur.
Het innovatieve Rösle blijft altijd zoeken naar nog betere oplossingen en is in staat om deze ook weer ieder jaar op de markt te brengen, zoals het "open Keuken" systeem. Wij hebben het enorme assortiment aan keukenhulpen in onze kookwinkel opgenomen en is een van de grootste Rösle collecties in Nederland.

Bekijk de video over het "Open Keuken" systeem.


Artikelen 1 tot 30 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5