Smeg

Smeg keukenmachines uit Italië in prachtige retro-vormgeving

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla.
Iedereen kent Smeg van producten zoals de Jaren 50 koelkasten, de roestvrijstalen fornuizen, etc. Deze producten stralen ‘Made in Italy’ uit en geven de gebruiker een ervaring die verder gaat dan alleen praktisch gebruik. Smeg weet als geen ander technologie en design te combineren.

Smeg heeft nu ook een serie klein-huishoudelijke apparaten op de markt gebracht in prachtige retro-stijl en -kleuren.
De nieuwe keukenapparaten van Smeg - ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign - zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp, maar toch ook hoge prestaties verwachten.
Deze nieuwe klein-huishoudelijke producten in Jaren 50 stijl bieden een unieke ervaring en nemen je mee terug naar de Jaren 50. Van broodroosters tot waterkokers en van blenders tot keukenmachines; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties.

Artikelen 1 tot 30 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2